Boken ”Din egen lots till Luleå skärgård” var ett av fem nominerade bidrag i sin klass till Svenska Publishing-Priset.

 Skargard _luleanu _fredrik _broman

Foto: Fredrik Broman

Svenska Publishing-Priset är en årlig tävling inom digital och tryckt kommunikation och är Sveriges mest heltäckande grafiska kommunikationstävling. I tävlingen premieras de främsta exemplen på publicering som gjorts i Sverige.

Det är något som Anna Degerman, utvecklingschef på Luleå kommun är särskilt stolt över:

- Vi är mycket stolta över en sådan fin utmärkelse, som nu stärker Luleås identitet som skärgårdsstad ytterligare. Guiden ger en bred och beskrivande överblick över en av norra Sveriges största och vackraste skärgårdar, både sommar och vinter.

Läs mer om tävlingen här: http://www.sppriset.se

Fakta om boken

Bakom produktionen ligger utvecklingskontoret på Luleå kommun tillsammans med Göran Wallin, Anders Westerberg och Yours kommunikationsbyrå.

Det finns hela 1 312 öar i Luleå skärgård, tillsammans med ett stort antal holmar och skär. Femtio av öarna beskrivs mer i detalj i ”Din egen lots till Luleå skärgård”. Boken är en guide över Luleå skärgård med hundratals foton, kartor, inseglingsanvisningar och mycket mer. Boken är tryckt på ett vatten- och oljeresistent plastmaterial för att tåla sjölivets påfrestningar.

Läs mer om boken på Lulea.se »

 

Skargardsbok _liten _pris

Köp boken

Boken finns till försäljning på Luleå Turistbyrå i Kulturens Hus. Priset för boken är 795 kr inkl moms. Upplaga 1000 st.