Luleå Convention Bureau är en del av Visit Luleå som arbetar för att utveckla mötesindustrin i Luleåregionen. Vi ger stöd och vägledning till dig som mötesarrangör/-planerare när du ska anordna ett möte, konferens eller kongress i Luleå. Alla våra tjänster är dessutom kostnadsfria

Av Luleå Convention Bureau får du information om Luleå som mötesstad samt förslag på lämpliga mötesanläggningar, boendealternativ, aktiviteter och upplevelser för ett framgångsrikt möte i Luleå. Vi agerar som en mäklare mellan er som mötesarrangör/mötesplanerare och de lokala aktörerna inom mötesindustrin. Utifrån dina önskemål och tankar kring ditt möte guidar vi dig till de bästa och mest lämpade leverantörerna. När du väl beslutat att ditt möte ska genomföras i Luleå tar våra partners över den affärsmässiga delen. Vi ser fram emot att få hjälpa er att upptäcka Luleå som mötesstad.

Det här kan du få hjälp med

Visit Luleås tjänst Luleå Convention Bureau är mötesplanerarens naturliga första kontakt till Luleå och den regionala destinationen Swedish Lapland och erbjuder kostnadsfritt följande tjänster: 

  • Presentationsmaterial i olika former som visar vad Luleåregionen som mötesdestination har att erbjuda.
  • Förmedling av kontakter till professionella arrangörer och konsulter som kan hjälpa till både före och under kongressen/mötet.
  • Förslag på sociala program och kringaktiviteter.
  • Preliminärbokning av mötesanläggningar och hotell.
  • Hjälp vid framtagandet av en formell och unik ansökan, så kallat bid (bud) för kongressen/mötet.
  • Arrangerar "Site inspections" (visningsresor där möteslokaler, hotell och övriga kringarrangemang presenteras) för mötets beslutsfattare. 

Kontakta Visit Luleå/Luleå Convention Bureau