Luleå-regionen erbjuder många anläggningar som är idealiska för små och stora möten, konferens och kongress. Bra kommunikationer tar dig snabbt hit, flygtiden mellan Stockholm och Luleå tar drygt en timme och med 16 dagliga förbindelser mellan städerna finns Luleå alltid nära.

I Luleå finner ni en storslagen natur, stillhet och fantastisk frisk och ren luft. Här finns det arktiska klimatet med norrsken, is och kyla vintertid.  

Till Luleå hör även den soliga sommaren med midnattssol och ljusa sommarnätter. Luleå erbjuder naturupplevelser utöver det vanliga vilket också bjuder in till spännande aktiviteter. 

Luleås närhet till allt skapar unika förutsättningar och valmöjligheter i planeringen av ett möte. Med mer kvalitetstid i själva mötet blir mötet effektivare, besökarna kommer närmare varandra och gemenskapen stärks. Luleå är möjligheternas stad ur alla aspekter, både varierande och passande för alla smaker. Här finns också många professionella aktörer som hjälper till att göra mötet till ett lyckat och minnesvärt arrangemang.