Varbild _undersida

Vintern har börjat släppa sitt grepp och solen värmer oss igen. Det droppar från taken och dagarna blir ljusare. Dags att ge sig ut och njuta av vädret, förändringens tid är här!

Något som också har förändrats är Luleås sida på Facebook facebook.com/lulea.nu, som nu fått den nya tidslinjen. Till den behöver vi en passande omslagsbild. Du kan hjälpa oss genom att skicka in din bästa vårbild med Luleå-anknytning till oss. Som tack för hjälpen får du chansen att vinna 2 st biljetter till den andra finalmatchen mellan Northland Basket och Telge. Matchen spelas på onsdag, 11/4.

Så här gör du för att tävla

Ta en bild med valfri kamera och maila sedan in den till tavling@lulea.nu. Det är viktigt att du skriver ditt förnamn, efternamn och telefonnummer i mailet, så att vi kan kontakta dig ifall du vinner.

Regler

Vi lottar ut totalt 20 st biljetter uppdelat på 10 st vinnare. Tävlingen pågår t o m den 9/4. Vinnarna meddelas per telefon den 10/4 och kan sedan hämta ut sina biljetter i receptionen i Stadshuset den 11/4. Juryn utgörs av Utvecklingskontoret på Luleå kommun. När du deltar i tävlingen tillåter du samtidigt att bilden används av Luleå kommun. Luleå kommun förbehåller sig rätten att välja bort stötande, oetiska eller på annat sätt olämpliga bilder.