Vi mår bra av träning. Javisst, semestern är till för att slappna av och njuta av livet, men det finns ingen anledning att pausa helt från träning och friskvård. Definitivt inte i Luleå!

På semester eller jobb i Luleå. Här hittar ni många centrumnära promenadstråk, löpslingor, miljöer för terränglöpning, träningsanläggningar och utegym. Inte minst bjuder Luleå på ett antal kvalitativa och välkomnande gymanläggningar, mitt i centrala stan.

Gymmet Inpuls hittar du på två ställen. Stora gymmet ligger vägg i vägg med Elite hotell, perfekt för konferensgäster och affärsresenärer. Här finns allting du kan tänka dig behöva i vackra lokaler. Vill du få ut mer av din träning, eller rent av passa på att utveckla din träning och förbättra din hälsa och fysik på semestern? Att träna med en personlig tränare gör att varje investerad träningstimme ger resultat och du kommer att nå dina mål mycket snabbare. På vägen får du dessutom kunskaper om träning, kost och övrigt som påverkar din hälsa. Gå på pass? Intensivt och effektivt för dig som vill få ut mycket på kort tid. Välj bland 3D 45, Body Step, Core 30, Grit Strenght och mycket, mycket mer. Lilla Inpuls-gymmet med generösa öppettider hittar du i anrika köpcentret Shopping mitt på Storgatan.

Hermelinen är Luleås andra stora och fullt utrustade gym, centralt och smidigt beläget i närheten av både parkeringshus och hotell. Här tränar Luleås alla elitlag, som Luleå Hockey, fotbollslaget IFK Luleå eller stadens två mästarlag i basket. Det finns en bra anledning till att de väljer Hermelinen. här finns inte bara ett komplett gym utan även sjukgymnaster, specialistvård, fysioterapi och operation. Varför inte avnjuta en avslappnande massage? Eller så bokar du ett boxningspass och avslutar med ett dopp i gymmets tempererade pool. 

Gymmet Actic hittar du i en av Luleås mest anrika byggnader, Pontushallen vägg i vägg med både simhall och stadens basketarena. Förutom ett komplett utrustat gym i fina miljöer har du tillgång till en av Sveriges finaste simhallar. De kulturmärkta omklädningsrummen med mosaikgolv och teakskåp är en upplevelse i sig. Efter några längder i den välbevarade simhallen från femtiotalet njuter du av ångbastu eller klassiskt bastubad.

Fittnes24Seven är det prisvärda gymmet som passar dem med egna dygnsrytmer och rutiner. Det välutrustade gymmet är centralt beläget och som namnet avslöjar tillgängligt dygnet runt. Här finns exempelvis en stor avdelning med frivikter och ett separatt tjejgym med kompletta konditions- och styrkeavdelningar.