Dags för nytt glas? Solglasögon för solig semester? Har du suttit sönder bågarna i bilen eller vill du bara hitta en ny stil? Tappat kontaktlinserna i handfatet? Känner du dig enkelslipad eller progressiv? För dig som hursomhelst vill passa på att besöka en optiker under din vistelse i Luleå finns många bra, centrala alternativ som erbjuder snabb och trevlig service. Se Luleå och världen med nya glasögon!

Smarteyes i Luleå möts du alltid av ett vänligt leende, en bra service och ett stort utbud på över 1 000 moderna bågar i en ljus och fin butik. Lägg till attraktiva kampanjer och synundersökningar av legitimerade optiker så har du en garanterad succé. Här hittar du din personlighet. 

Niemis optik i Luleå kallar sig själva för en ovanlig optiker. De måste mena ovanligt bra. Oavsett om det gäller synundersökningar, linser eller tåranalyser står Niemis optik till tjänst.

Funktionsgarantier på produkter innefattar i regel kostnadsfritt återbesök med nya mätningar och bedömningar inom tre månader från utlämningstillfället. Vid behov får du kostnadsfritt utbyte till likvärdiga glas vid köp av glasögon. Tveka inte på att köpa glasögon.

Direkt optik är en svensk optikerkedja som uppskattas för både service, kunskap och unika erbjudanden. I Luleå hittar du dem mitt på Storgatan. Specsavers är en av Sverige största optikerkedjor. Här hittar du bra och bred service beträffande din ögonhälsa, men också ständiga kampanjer och fina erbjudanden på snygga bågar.

Bra att veta:

I Sverige får legitimerade optiker undersöka alla som är 8 år eller äldre. Vid behov av undersökning av ett barn yngre än 8 år vänligen kontakta ögonläkare.