I Luleå kan du koppla av och unna dig det där lilla extra. I staden finns flera fantastiska spa-anläggningar du kan välja mellan. Vi har listas upp de tre som vi vill rekommendera till dig.

LYXX

Med auktoriserade hud- och spaterapeuter erbjuder de många specialbehandlingar och erbjuder all sin kunskap om välmående till dig. På Lyxx tar de sig tid att ta hand om dig.

Lyxx har ett dagspa med ett brett utbud av behandlingar för hela kroppen och för både män och kvinnor. Läs mer om vad de har att erbjuda på deras egen hemsida.

Savoy

Hotellet erbjuder olika typer av bastu samt bad i bubbelpool till sina gäster och för er so inte har ett rum på det härliga hotellet kan betala in er för en mindre summa. Savoy erbjuder även behandlingar för hela kroppen – från ansikte till fötter. För att värna om dig och miljön arbetar Savoy med naturkosmetiska produkter som bygger på organiska och ekologiskt odlade råvaror. Mer om deras behandlingar här.

Clarion Hotel Sense

Clarions populära spa följer de fyra årstidernas klassiska manér för att illustrera året i Luleå. Genom dofter, behandlingar och belysning upplever du det unika med årstiderna i Swedish Lapland. Här finns också tre olika typer av bastubad och en pool med utsikt över norra hamn.

Ett tips är att följa spa-ritualen som de tagit fram för att maximera ditt besök på detta häftiga spa.

För mer om Clarions spa, klicka här.