Efter en dag ute i solsken, frisk havsluft och aktiviteter känns det härligt att få unna sig en kroppsbehandling och spa. Ordet spa brukar härledas till uttrycket ”salus per aquam” vilket betyder ”hälsa genom vatten”. Oavsett om du vill nyttja pool, bastu eller någon annan vattenbaserad njutningsform såväl som en avslappnande och förskönande behandling är utbudet i Luleå mycket stort.

Testa exempelvis bastun med årstidstema på Clarion Sense, bubbla loss i poolen på Hotell Savoy eller plaska i utomhuspoolen på Alcatraz. Hos företaget Kroppsbalans kan du få allt från avslappnande till mer djupgående massage behandlingar. Ett besök i Luleå kan definitivt få dig att känna dig uppfräschad då det även finns gott om frisörer, barberare och skönhetssalonger.

 

LYXX

Med auktoriserade hud- och spaterapeuter erbjuder de många specialbehandlingar och erbjuder all sin kunskap om välmående till dig. På Lyxx tar de sig tid att ta hand om dig.

Lyxx har ett dagspa med ett brett utbud av behandlingar för hela kroppen och för både män och kvinnor. Läs mer om vad de har att erbjuda på deras egen hemsida.

Savoy

Hotellet erbjuder olika typer av bastu samt bad i bubbelpool till sina gäster och för er so inte har ett rum på det härliga hotellet kan betala in er för en mindre summa. Savoy erbjuder även behandlingar för hela kroppen – från ansikte till fötter. För att värna om dig och miljön arbetar Savoy med naturkosmetiska produkter som bygger på organiska och ekologiskt odlade råvaror. Mer om deras behandlingar här.

Clarion Hotel Sense

Clarions populära spa följer de fyra årstidernas klassiska manér för att illustrera året i Luleå. Genom dofter, behandlingar och belysning upplever du det unika med årstiderna i Swedish Lapland. Här finns också tre olika typer av bastubad och en pool med utsikt över norra hamn.

Ett tips är att följa spa-ritualen som de tagit fram för att maximera ditt besök på detta häftiga spa.

För mer om Clarions spa, klicka här.

Alcatraz

Unna dig avkoppling på Luleås nyaste spa! Här hittar du bubbelpooler, utomhusjacuzzi, torrbastu, aromabastu, kallpool och äventyrsdusch.

Läs mer om Alcatraz och deras erbjudanden här. 

Kroppsbalans

Vi erbjuder dig behandlingar och tjänster av högsta kvalitet som exempelvis mjukgörande massage, uppbyggande träning och kraniosakral terapi.

Läs med om Kroppsbalans behandlingar här.