Älskar du fart, utmaningar och motorsport när den är som bäst? Eller vill du helt enkelt bara vinna mot familj och vänner? Gokart är vansinnigt roligt och minnesvärt oavsett vem du är och vad du tycker om. Företagsrace, födelsedagar, möhippor, svensexor eller helt enkelt en fantastiskt rolig semesterupplevelse. Spänn fast dig!

Den 720 meter långa motorbanan ligger vid Lulviksvägen, naturskönt och skyddat, två minuter från flygplatsen och mitt emot fina Hotell Nordkalotten.

Är ni på sommarsemester med familjen eller kompisgänget, eller på konferens och kick-off med jobbet? Då ska ni köra boka in en fartfylld upplevelse på en av norra Sveriges mysigaste motorstadions. Gokartbanan drivs av anrika Luleå Motorsällskap och här är öppet juni, juli och augusti. Banan kan även vara tillgänglig maj, september och oktober men då gäller endast förbokningar.

På plats väntar Gokarts med Honda 4-taktsmotorer 270 ccm 9hp med katalysatorer.

Snitthastighet ligger på 50 km/h och topphastighet kring 65km/h. det finns också dubbelkartar tillgängliga.

Här finns ingen åldersgräns, dock måste alla under 140 centimeter köra dubbelkart tillsammans med en vuxen. Dubbelkarten är också ett mycket bra alternativ för funktionshindrade personer med fart i blodet, då man kan köra själv men tillsammans med någon annan. 

Det mesta är roligare tillsammans. Boka gärna i grupper. Tävla, pausa för fika och mat som levereras i samarbete med motorsällskapets samarbetspartners. Ute på banan bjuder Luleå motorsällskap på fantastiskt roliga tävlingsupplägg. I Minirace och Formel 1 gäller det att sätta en riktigt bra varvtid i något av kvalen för att ligga bra till i final. I lagtävlingen LeMans ska ni köra så många varv som möjligt på en timme. Go the distance!


På plats finns motorkunniga (eller snarare motorfanatiska) varav flera har mångårig tävlingserfarenhet. Vem vet, det kanske går att muta sig till några bra tips för att gå segrande ur dagen? Motorsällskapet tillhandahåller hjälmar och overaller. Låga sneakers passar utmärkt för körande. Träskor och tofflor av alla slag går bort.


För bokning

ring: 070-551 92 14
Hemsida: http://www.luleamotorsallskap.org/KartingHyrkart/Hyrkart