Nu snackar vi en sommarsemester, fest eller företagsaktivitet med action och fullt adrenalinpåslag! I paintball eliminerar du spelarna i motståndarlaget genom att skjuta färgkulor. Finns det något roligare? Passa på att vinna över svågern eller sätta in en fullträff på kollegan som du inte riktigt tycker om. Blåmärken försvinner, minnen består segrar varar för evigt!

Att spela paintball är en trevlig och rolig upplevelse för alla åldrar. I Luleå hittar du högklassig paintball i spännande terräng.

Luleå Paintball erbjuder paintballspel vid Knöppelåsens skjutbana i Luleå. Du kan även hyra hem utrustning på egen mark. Detta rekommenderas dock inte för er som är här på semester och bor på camping eller hotell. Vid banan finns en grillplats för när ni blir hungriga, men Luleå paintball kan även lösa catering.

Det finns många roliga sätt att tävla i paintball som tillför spänning, taktik och dimensioner. Några av dem är Capture the flag, Eliminering, Last man standing, The Tony montana challenge och Bunny hunt. Läs mer på Luleå Paintballs webbsida.

Fullborda dagen med bastuflotte och ett dopp in den klara älven, en garanterad succé och en toppenkväll med bastu, bad och utsikt över Luleå stad färgad av solnedgången. Flotten är utrustad med soldäck, grill, matplatser, omklädningsrum, varmvatten och ljudanläggning.

Alcatraz, Sveriges största nöjesarena för både barn och vuxna, kan du spela paintball året runt! Ni i sällskapet som passar på paintball kan roa er med gokart, lasergame, bowling, Prison island, arkadspel, eller helt enkelt slå er ner i nöjesarenans foodcourt och ta det lugnt. Allting inomhus för alla årstider och alla väder. Alcatraz ingivs i december 2017.

Kolla in deras hemsidor:

Luleå Paintball

Alcatraz