Avantime AB hjälper företag och organisationer att utveckla kostnadseffektiva och intuitiva IT-lösningar med användaren i fokus.

Avantimes konsulter och specialister levererar allt från korta specialistuppdrag som omfattar någon enstaka expertkonsult till komplexa införanden av nya plattformar, integrationslösningar och omfattande kompetensutvecklingsprogram.

Den största delen av vår verksamhet kretsar kring anpassning och utveckling av avancerade webbplatser och webbapplikationer baserade på webbpubliceringssystemet EPiServer och/eller SharePoint. Våra EPiServerkonsulter och EPiServerspecialister arbetar dagligen med avancerade EPiServerwebbplatser.
Avantime erbjuder EPiServertjänster i alla faser av ett webbplatsprojekt. Du som kund kan vända dig till Avantime för att få snabb och effektiv hjälp i allt från planering och förstudier genom design, informationsstrukturering, migrering, utbildning och utveckling till förvaltning, support och drift.

Andra vanliga tjänster vi hjälper våra uppdragsgivare med är 24-timmarstjänster, webbstatistiktjänster samt tjänster inom sökmotorer, sökmotoroptimering, streaming media, betalningssystem samt tillgänglighet/design för alla.

Vi sätter stort värde på och arbetar hårt för att kunden alltid ska ha lätt att nå oss. Tillgänglighet och snabba svar är ledord i vår verksamhet.

Avantime är ett mycket stabilt företag som värnar om att driva verksamheten på ett resursekonomiskt sätt med låga fasta kostnader och goda marginaler. Avantime är ett personalägt företag.

Läs gärna vidare om Avantimes Branschkompetens, Produkter & Tjänster samt Uppdragsgivare.

Adress:
Aurorum 2
977 75 Luleå