• Kontaktperson: Viktor Boman
  • Telefonnummer: 0920-12900
  • E-postadress: info@cmgab.se
  • Webbplats: www.cmgab.se
  • Område: 702200 Konsultverksamhet avseende företags organisation
  • Taggar: finansiell rådgivning, Affärsutveckling, Affärsmaterial

Företaget har sedan starten 2003 haft en stark ställning inom det norrlänska näringslivet. CMG:s huvudsakliga vision har alltid varit att hjälpa innovatörer, företagare och studenter att utveckla sin idé, företag eller produkt, för att sedan bidra till att stärka näringslivet med nya innovativa tekniker, arbetssätt och/eller produkter.

CMG besitter mångårig kunskap och erfarenhet inom näringslivets alla former och ser det som en självklarhet att kunna bidra med sin kunskap för att stärka näringslivet.

Affärsmaterial

CMG arbetar mot privata idébärare / företag och större organisationer som ALMI Nord och Luleå Näringsliv AB. Behöver du eller din kund hjälp inom detta område kan vi erbjuda en fullständig analys på det affärsområde som din produkt/tjänst ska finnas i. Vi har tagit fram ett flertal affärs-/marknadsplaner till små och medlestora företag. Vi har haft glädjen att följa med i utvecklingen hos våra kunder - från projektidé till fullfärdigt företag.

Finansiering

CMG har ett utvecklat nätverk i syfte att hitta finansiering i form av bank, topplån, riskkapital och ägarkapital. CMG arbetar även med företagsstöd i olika former och kan bistå i ansökningsprocessen.

Ett presentationsmaterial som är aktuellt och professionell är en självklarhet när man ska finansiera sin verksamhet. CMG vet vad som efterfrågas och kan hjälpa dig i denna process.