Välkommen till en region med affärspotential.
Välkommen att etablera din verksamhet och växa i expansiva Luleåregionen.

Här finns:

Norra Sveriges största befolkningskoncentration
Skandinaviens nordligaste tekniska universitet
Norra Sveriges bästa kommunikationer
Mängder av investeringar i mångmiljardklassen
Med norra Sveriges största befolkningskoncentration har du som etablerare tillgång till största marknaden norr om Stockholmsregionen. Lägger du dessutom till affärspotentialen i Barentsregionen med investeringar på hundratals miljoner kronor till 2015 törs vi påstå att det finns goda möjligheter att göra bra affärer i vår region.

Vårt erbjudande
Har du en fungerande verksamhet och vill expandera? Söker du intressanta företag att investera i? Invest in Luleå finns till för dig som vill etablera ditt företag på plats i Luleå. Vi erbjuder en kostnadsfri service som gör det lite lättare för dig att fatta de viktiga besluten. Vi hanterar alla ärenden med största sekretess.

Vi vill träffa dig
Låt oss visa fördelarna med Luleå som etableringsort. Vi samordnar ditt besök i Luleå utifrån ditt företags behov och önskemål. Vi hjälper till med alla frågor, stora som små - från finansiering och industritomter till var barnen kan gå i skola.

Vi har kontakter
Vi på Luleå Näringsliv har de bästa kontakterna med såväl offentliga som privata aktörer och nätverk i regionen. En första kontakt hos oss är ofta den bästa starten.

Underlag för ditt beslut
Vi tar fram beskrivningar och underlag som hjälper dig att ta rätt beslut.

Välkommen till Luleåregionen - hör av dig direkt till oss om du vill veta mer!