• Telefonnummer: 0920-15666
  • E-postadress: bc15@indiska.se
  • Webbplats: http://www.indiska.com
  • Taggar: inredning, damkläder, Accessoarer, Heminredning, Inreda, dammode

DESIGNED IN SCANDINAVIA BY PEOPLE WHO LOVE INDIA

Kärleken till Indien och vår passion för design utgör kärnan i alla våra produkter. På huvudkontoret i Stockholm finner man vår designavdelning, där alla våra produkter inom mode, inredning och hemtextil designas.

Våra designers hämtar främst sin inspiration från Indien och Orienten och kombinerar sedan dessa influenser med vår skandinaviska designtradition, vilket sätter en unik prägel på allt vi gör.

I vår egen, etniskt inspirerade stil, Bohemian Modern, speglas vår passion för färg, form och mönster. Våra kollektioner består alltid av produkter som utstrålar energi, kreativitet och självsäkerhet, både till vardags och till fest och under årets alla månader. Våra designers följer och influeras självklart av globala trender, men precis som våra kunder, behåller vi alltid vår egen stil.

Våra två designteam strävar hela tiden mot att överträffa våra kunders förväntan, och skapar inför varje säsong en mix av det enkla, det lilla extra och extra allt. Designers och inköpare har ett nära samarbete och lägger alltid stor vikt vid kvalitet, passform och val av material.