• Telefonnummer: 0920-199 15
  • E-postadress: info@smycka.se
  • Webbplats: http://www.smycka.se
  • Taggar: Smycken, Klockor, Doppresenter, Ringar, Halsband

Smycka är en av landets ledande butikskedjor i guldsmedsbranschen, med ett 70-tal butiker runt om i Sverige. Kedjan omsätter ca 400 miljoner kronor.

Hos oss hittar du garanterat moderiktiga smycken. Vi jobbar med branschens ledande varumärken och vårt sortiment består bl.a. av guld- & silversmycken, förlovnings- & vigselringar, matsilver och doppresenter. Om du vill ha ett personligt smycke tillverkat eller bara ha hjälp att reparera ett skadat smycke, så hjälper våra guldsmeder gärna till. De flesta Smycka-butiker har egen guldsmed på plats i butiken eller också finns ett nära samarbete med kompetenta guldsmeder. Kunskap om våra produkter är viktigt för oss, därför utbildas Smycka-butikernas personal kontinuerligt.

Varje Smycka-butik äger sitt eget företag och samarbetar i sortiments- och marknadsfrågor med hjälp av marknadskontoret Smycka AB, som finns i Karlstad.

"Alltid med rätt smycken" sammanfattar vår affärsidé. Rätt sortiment, kvalitet, pris och service ser vi som en naturlig del i Smyckas butiker.

Vi hoppas att du ska trivas med oss och önskar dig välkommen in till våra butiker!