Norrbottens största stad lever upp om natten och lämnar ingen oberörd. Dansanta beats, svettiga dansgolv, loungemys med underbar utsikt och pubhäng med humlehaltiga drycker i både traditionella och unika former. Här finns något för alla.

Skybaren på Clarion Hotel Sense serverar dryckesupplevelser som höjer vilken kväll som helst till skyarna. Härliga cocktails kombinerat med Luleås vackraste utsikt har gjort stället till ett populärt tillhåll för alla som besöker staden. Fredagar och lördagar kan du från klockan 22 njuta av trendkänsliga beats från husets dj. Här får du en bit av Manhattan mitt i Luleå. Om sofforna är för sköna och drycken för angenäm kan Skybaren vara stället för hela kvällen. På Savoy kan du både avnjuta en drink och livemusik. 

För den som längtar efter dans fortsätter kvällen vidare till förslagsvis Allstars, här väntar schyssta beats och ett fartfyllt dansgolv. Eller O´learys, Luleås största nöjeslokal med bowlingbanor, sport, trevåningsläktare, dansgolv, you name it. Gillar du schlager, house, dubstep eller hiphop? Då ska du söka dig till Kafelino, där evenemangen varierar från helg till helg. 

Sitter du helst i en avslappnad miljö och dricker en IPA eller annan humlehaltig dryck? Då är Bishops Arms stället för dig, en genuin pub med stadens bredaste whiskey- och ölsortiment. Musik, mingel och vimmel hittar du på Invit – en härlig loungebar med ett brett dryckesutbud. För vad är väl en partykväll i Luleå? Den kan vara dötrist, långtråkig och alldeles… alldeles underbar.