Visitlulea.se är en webbplats för information, tjänster och kommersiellt utbud inom platsen Luleå. Sidan administreras av Visit Luleå AB i samarbete med Luleå turistcenter på Luleå kommun.

Webbplatsen är uppbyggd för att attrahera besökare till staden och visa upp utbudet av aktiviteter, nöjen, boenden och restauranger m.m.

Våra övriga mediakanaler

Förutom visitlulea.se arbetar vi i följande mediakanaler:

Facebook www.facebook.com/visitlulea.se

Twitter www.twitter.com/luleanu

Instagram www.instagram.com/visitlulea

Youtube www.youtube.com/luleamedia

Mynewsdesk www.mynewsdesk.com/se/lulea

Luleå kommun press www.lulea.se/press

Information om Luleå kommuns service och dess förvaltningar hittar du på lulea.se

Regler för text, bild och rörliga medier

Texter och bilder på webbplatsens förstasida och undersidor ska till sitt innehåll överensstämma med Luleås varumärkesplattform.

Externa länkar

Alla länkar som går till webbplatser med annan avsändare än visitlulea.se öppnas i nya fönster (externa länkar). Visit Luleå AB ansvarar endast för text, bild och medieinnehåll på webbplatsen. När läsaren klickat på en extern länk och lämnat visitlulea.se upphör Visit Luleå AB:s ansvar för text, bild och medieinnehåll att gälla. För innehållet på dessa externa sidor ansvarar då respektive sidas avsändare.

Teknisk information

Webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare med stöd för standarderna, exempelvis de senaste versionerna av Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Chrome eller Safari. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men kan skilja en del i formgivningen.

Ladda ner filer

På webbplatsen finns flera dokument du kan ladda ner i olika filformat. För att kunna ta del av de dokumenten behövs ofta ytterligare ett program utöver din webbläsare. När du laddar ner ett dokument i formatet PDF är det viktigt att du har ett program som kan läsa det filformatet. Ett vanligt och gratis program är Adobe Reader. Det kan du ladda ner från www.adobe.se.

Kakor/Cookies

Läs hur vi hanterar kakor/Cookies