Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Boende

Med en lång tradition av välkomnande värdskap är det naturligt att staden erbjuder ett brett utbud av boendealternativ, här hittar du hotell, stugor och vandrarhem. Oavsett vad du väljer lovar vi att du sover gott.

EU - European Region Development Fund

Naturnära eller mitt i city

Boende för besökare till Luleå har aldrig varit bättre. Bara de senaste tio åren har det hänt mycket – flera stora och prisbelönta hotell har öppnat upp i staden och utvecklat Luleå till en bättre besöksstad. Samtidigt behöver du inte bege dig långt från stadskärnan för att hitta ett mysigt naturnära boende i stuga.

Clarion Hotel Sense, Hotell Savoy, Quality hotel, Elite Stadshotellet och Scandic är några av de fantastiska hotellen som vi kan skryta med. Det är ganska vanligt att Luleåborna själva spenderar en natt eller två på något av dem – det är ett gott betyg. I Luleå är det aldrig långt till någonting. Med citykärnan på en halvö omgiven av vatten har du gångavstånd från hotellen till shopping, restauranger, barer, kultur- och idrottsevenemang.

Vill du bo mer naturnära finns flera alternativ. Inom en halvtimma finns anläggningar som även erbjuder olika utomhusaktiviteter. Till exempel Brändö konferens & fritidsby – en perfekt plats för dig som vill ha det bästa av både natur och upplevelser med ett skärgårdsnära läge.

Föredrar du camping? First Camp i Luleå är en förstklassig camping med pool, restaurang, lekplatser, minigolf, badstrand och butik vid Luleåälvens mynning och fin utsikt mot staden och nära till Storhedens populära handelsområde.   

Du kan också övernatta i skogen. The Nest är en flyttbar camp där du sover hängandes i en tälthängmatta mellan två träd. Även världskända Tree Hotel med sitt unika utbud av lyxiga hotellrum byggda bland trädtopparna i skogarna utanför Harads, drygt en timmes bilfärd från Luleå är väl värt ett besök. Där kan du bland annat bo i The Mirror Cube eller The UFO.

Hitta ett ställe att bo på

  • {{ CurrentFilter.Page }} av {{ CurrentFilter.TotalPages }}
Vi hittade inga resultat på din sökning.
  • {{ CurrentFilter.Page }} av {{ CurrentFilter.TotalPages }}