Hur betalar jag med Luleå Citykortet?

Luleå Citykortet är ett Visakort och hanteras/används som ett vanligt betalkort som du drar i en kortterminal (använd magnetremsa). Kortet har ej chip eller kod och köpet genomförs därför som ett signaturköp och ska alltid dras genom betalterminalen med magnetremsan.

Vid köptillfället uppger du hur mycket du vill betala med Luleå Citykortet. Har du inte tillräckligt med pengar på kortet går inte köpet igenom. Det är därför viktigt att känna till aktuellt saldo. Du kan delbetala med Luleå Citykortet om varan/varorna kostar mer än du har på kortet. Uppge då först hur mycket (vilket belopp) du vill betala med ditt Luleå Citykort och genomför denna transaktion först, resterande belopp betalas med annat betalkort eller kontant och köpet avslutas med denna transaktion (annat kort eller kontant) i samma kassaköp.

Saldokontroll

Klicka på länken nedan och skriv in det 16-siffriga numret du finner på baksidan av Luleå Citykortet, för att se hur mycket pengar som är tillgängligt.

Du kan även kontrollera ditt saldo på Luleå Citykortet i automater placerade i Luleås gallerior; Smedjan, Shopping och Strand eller ringa till konsumentsupport 08-22 50 30.

Som innehavare av Luleå Citykortet ansvarar du själv för att kontrollera aktuellt saldo. Kortet är förbrukat när saldot är noll. Kortet kan inte fyllas på igen. 

Kontrollera ditt saldo >>