Kalender

Akta dig, Betty

Kalle ska bli morfar till pyttelilla Betty. Han är så glad att han vill klättra upp i ett träd och ropa ut sin lycka, stå på händer, slå volter och bestiga berg.
Men inget av det där kommer han att göra. Han kommer inte ens att cykla lite fort på sin cykel. Man kan ju tappa balansen, snubbla, bryta, stuka och sätta i halsen! Allt det där har Kalle lärt sig eftersom han levt ett långt liv.

Men Betty! Hon har inte levt ett långt liv alls. Hon vet ju ingenting. Hur ska hon lyckas akta sig för hårda bilar, höga träd, hiskeliga stup, hala isfläckar, vassa saxar och padd-nackar? Kalle är dessutom väldigt orolig för att han ska bli en tråkig morfar, han gillar ju mest av allt att väga och mäta saker. Sånt tycker väl inte barn är kul?
Morfar Kalle beslutar sig för att ingen tid finns att förlora. Han måste omedelbart utbilda sig i allt som kan gå på tok och beger sig därför till barnens värld – förskolan.

Akta dig, Betty är en interaktiv teaterföreställning för små barn om hur en livrädd morfar får lära sig att barn har full koll på läget själva och att allt inte går att mäta. Med humor, dans, sång och spännande vampyrhistorier navigerar sig morfar Kalle och Betty fram genom några år av sina liv. Målgrupp: från 4 år.

Pågår

Lördag 25 nov 13:00 - 13:30
Lördag 25 nov 15:00 - 15:30
Akta dig, Betty
Akta dig, Betty

Plats

Norrbottensteatern
Norra Strandgatan 3-5
972 39 Luleå

Vägbeskrivning

Hitta hit