Kalender

Dad Harmony

Dad Harmony fick sin start på en ovanlig plats. Det hela började på en svensexa, där medlemmarna filmade sig själva när de satt och sjöng acapella i en bubbelpool. Klippet lades sedan upp på TikTok, där det spreds som en löpeld och snabbt blev viralt.

Papporna från Skellefteå blev kända över en natt, och deras första klipp har nu visats över 20 miljoner gånger.

Sedan dess har Dad Harmony fortsatt att göra succé på TikTok, där de lägger ut klipp där de sjunger acappella, och lockar hundratusentals tittare. Deras följarskara är långt över miljonen på både TikTok och Instagram.

Deras popularitet har även nått utanför Sveriges gränser och det är i USA, Tyskland, Japan och Frankrike som gruppen har flest följare. Dad Harmony är en nyskapande musikgrupp som består av de fem musikerna: Peter Vidmark, Tomas Vidmark, Sebastian Åkesson, Adam Stenlund och Michael Åberg.

De tolkar kända låtar på ett unikt sätt i en familjär miljö, ibland med någon yngre familjemedlem närvarande som njuter av skönsången. Med sin unika och talangfulla sammansättning av medlemmar och deras passion för musik, är Dad Harmony en grupp som kommer att fortsätta imponera och inspirera lyssnare runt om i världen.

Våren 2023 släpper Dad Harmony en av sina mest sedda tolkningar på Tiktok, Heal the world, även på Spotify.


Boka här

Pågår

Onsdag 27 dec 19:30 - 20:45
Dad Harmony
Dad Harmony

Plats

Kulturens hus
Skeppsbrogatan 17
972 31 Luleå

Vägbeskrivning

Hitta hit