Kalender

Fricky

Fricky åker på höstturné med hyllade albumet ”Horizon Inn” i ryggen. Den 9 december kommer han med sitt band The Desktoppers till Kulturens hus.

Fricky svepte in över Sverige som en silkeslen storm med den oemotståndliga debut-EP:n Aqua Aura’(2018). Det följdes av priser, hyllningar av kritiker och över 100 miljoner strömningar. På debutalbumet Fricktion (2021) så hördes en ny slags eftertänksamhet i text och musik och enligt artisten själv har det beskrivits som en smärtsam kamp för att ta död på den Fricky vi alla lärt känna.

Under våren 2023 återvände han med ett nytt album som skulle komma att bli återfödelsen. Horizon Inn är en helt ny musikalisk resa där vi hör Fricky sväva över en atmosfär som speglar sig i 90-talets drum & bass, indie och trip-hop. Producerat tillsammans med vänner Joel Kiviaho, Magnus Larsson & Simon Lundgren som tillsammans bildar bandet The Desktoppers.

Genom åren har Fricky kommit att bli en av landets mest uppskattade liveakter – både på landets festival- och klubbscener.


Boka här

Pågår

Lördag 9 dec 21:00 - 22:00
Fricky
Fricky

Plats

Kulturens hus
Skeppsbrogatan 17
972 31 Luleå

Vägbeskrivning

Hitta hit