Kalender

Katrin Sundberg - Jag gör vad fan jag vill

Föreställningen ”Jag gör vad fan jag vill” är en humoristisk, naken och underfundig betraktelse av livets många skeden. Eller som Katrin Sundberg själv säger: ”En skitrolig föreställning om allt jag tänker på.”

Katrin har gjort allt mellan himmel och jord inom nöjesbranschen. På scen, på film, i TV, sittande i regissörsstolen och framför mikrofonen i radio. Bland annat. Mest folkkär blev hon som karaktären Häxan Surtant i SVT, ett program som hyllades stort och dessutom belönades med TV-priset Kristallen.

Med allt det här i bagaget var det hösten 2021 äntligen dags för Katrin att göra det hon verkligen vill, innerst inne. Soloföreställningen ”Jag gör vad fan jag vill” blev en succé som nu återkommer till Malmö efter slutsålda föreställningar över helas landet.
Under det senaste året har Katrin producerat en mängd komiskt träffsäkra filmer i sociala media som fått en explosionsartad spridning och har mer än 20 miljoner visningar. Bara hennes kärleksfulla parodi på Loreens Tattoo har 5,5 miljoner visningar.

”Nu längtar jag efter att träffa mina följare – och alla andra – analogt. Det är dags att låta dem titta djupare in i mig och min skruvade hjärna”, säger Katrin.

Några pressröster om ”Jag gör vad fan jag vill”:
”Katrin Sundbergs pricksäkra gestaltning har en precis balans mellan absurt skruvade karaktärer och lätt igenkännbara människor som får publiken på Scalateatern att lyckligt frusta av skratt”
”Sällan har väl Scalateatern varit närmare att välta ut i gatan av den jordbävning som bullrar i bänkraderna.”
Niklas Wahllöf, Dagens Nyheter
”Katrin Sundberg är som din allra roligaste väninna upphöjt i tio.”
”Katrin Sundberg skapar igenkänning och skrattspeglar vardagen.”
Nerikes Allehanda

Arr: Next Line Productions
Längd: ca 75 min, ingen paus


Boka här

Pågår

Fredag 15 dec 19:00 - 20:15
Katrin Sundberg
Katrin Sundberg

Plats

Kulturens hus
Skeppsbrogatan 17
972 31 Luleå

Vägbeskrivning

Hitta hit