Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Jazzmatsalen

EU - European Region Development Fund

 I vår magnifika Jazzmatsal serveras mat med lokalproducerade råvaror.

Vårt koncept Köksmästarens bord låter dig som gäst inta en god måltid i direkt anslutning till vårt speciella kök där vår köksmästare lär ut tips och knep för en lyckad middag. Ta tillfället att njuta av en annorlunda och stund i vårt kök. Till våra middagar serveras alltid en väl passande och avvägd dryck.

Jazzmatsalen är den centrala mötesplatsen för alla. Vår atmosfäriska restaurang med sköna stolar i allehanda kulörer ger dig en hemtrevlig känsla direkt du kliver innanför dörren.

I vår meny blandas klassiska rätter med nytänkande matlagningskonst och säsongsbetonade inslag. Spännande norrländska influenser eller något som legat på vår träkolsgrill, kanske en vacker dessert med kreativa smaker - det är kärlek och omtanke bakom varje tallrik som lämnar köket.

Det är vår egen passion för god och vällagad mat i kombination med spännande dryck, som vi även vill förmedla till er gäster. Detta i kombination med hög servicekänsla levererad i en avslappnad miljö är vårt koncept för en lyckad restaurangupplevelse.

Plats
  • Storgatan 59
  • 97231 Luleå
  • Sverige

Öppna karta

Kontaktinformation