Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Eat n’ Enjoy med Oscar Danielson

den 16 november 2020, 17:30 - 20:30

EU - European Region Development Fund

Eat n´Enjoy är en After Work med musik, mat och samtal. Njut av musiken och lär känna artisten lite mer på djupet samtidigt som du mättar magen med något gott från restaurangen.

I vår åker Oscar Danielson ut på en omfattande Norden-turné. Endast tre av datumen är på svensk mark, och håll i dig – ett av dem är i Kulturens hus! Måndag den 16 november gör Oscar ett exklusivt och intimt framträdande där musiken och textförfattandet står i fokus.

 

Craft ‘ Drafts pokébowl ingår

Till tonerna av låtar som ”Besvärjelse” och ”Tröst” (från det nysläppta albumet ”Det här kan bli året som jag faller”) får du njuta av restaurangens fantastiska Poké Bowl. Och i samtal med Malin Winberg delar Oscar med sig om själva essensen i hans textförfattande – barn, livspussel och en ständigt tickande klocka.


Insläpp: 17.30

Mat som ingår i biljettpriset: Craft n’ Drafts Pokébowl. (Lättmarinerad lax i soja, sesam & chili serveras med ris, mango- & tomatsallad, hyvlad gurka, sojabönor och avokado).

På scen: Oscar Danielson 18.15

Maten serveras innan konserten.

Åldersgräns: 18 år+

Mycket begränsat antal biljetter

Ett mycket begränsat antal biljetter, 25 stycken, släpps.

Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer, håll avstånd till andra besökare, tvätta händerna ofta och stanna hemma om du känner dig sjuk.

Plats
  • Loungen

Öppna karta

Kontaktinformation