Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Good Harvest – Inställt

den 17 oktober 2020, 19:30 - 21:00

EU - European Region Development Fund

Obs! Good Harvest tvingas tyvärr ställa in sin turné på grund av rådande restriktioner. Det innebär att spelningen på Kulturens hus ej kan genomföras.

Du kan återköpa din biljett i Kulturens hus biljettkassa, 0920-45 59 00. Senast 19 oktober.

Läs mer om nuläget här


Americana-duon Good Harvest är två sammansvetsade röster som tillsammans leker fram ett gitarrspel som rymmer klangen av en hel symfoniorkester. Det är intressant, lekfullt och oväntat – som ett vackert landskap som breder ut sig framför lyssnaren.

Hanna Enlöf och Ylva Eriksson kallar sig själva för musikaliska tvillingar. Och att de har något speciellt tillsammans råder det ingen tvekan om. I år fyller de båda 28 år och firar därmed ”halvlivsjubileum” som musiker tillsammans – och mycket har hänt sedan de träffades i hemstaden Falun som unga.

Under hösten 2016 släppte Good Harvest sin tolkning av Joni Mitchells “Woodstock” I en livevideo som snabbt blev en internationell viral succé med flera miljoner visningar på Facebook. Efter det har karriären kantats av succéer. Deras hyllade debutalbum “In A Life And Place Like This” släpptes våren 2017 och följdes av turnéer tillsammans med bland andra Per Gessle och Kris Kristofferson.

Förutom att ha spelat på några av Sveriges största scener har duon även gjort TV-framträdanden på bland annat Idrottsgalan och Moraeus Med Mera, spelat runtom i både Europa och USA och utnämnts till ”Årets Band” vid Dalecarlia Music Awards.

Plats
  • Lilla salen

Öppna karta

Kontaktinformation