Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

INSTÄLLT! Nynningen med Sven Wollter och Matilda Magnusson

den 12 december 2020, 19:00 - 21:00

EU - European Region Development Fund

“Nynningen med Sven Wollter och Matilda Magnusson” meddelar att de, under rådande omständigheter med anledning av coronapandemin, tyvärr tvingas ställa in sin turné och därmed även de inplanerade konserterna 12-13 december i Kulturens hus.

Vi hoppas kunna återkomma med nya konserttillfällen tillsammans med dem under nästa år, men tills vidare återbetalas alla biljetter.

Återköp av biljett

Kontakta Kulturens hus biljettkassa för återköp av biljett, senast 18 december 2020. Biljettkassans öppettider hittar du här.

Ta hand om er!


Luleå och Kulturens hus har äntligen nöjet att presentera scenprojektet ”En dröm, en sång, en längtan” som under två somrar turnerat och gjort ett tjugotal gemensamma och hyllade konserter över hela landet.

Sju profilstarka artister från tre generationer, med valet av text och musik som gemensam drivkraft, möts på scenen i en föreställning som blandar dikter och sånger av bland andra Kent Andersson, Björn Afzelius, Vladimir Majakovskij och Joe Hill.

 

Gästas av Sven Wollter och Matilda Magnusson

Sven Wollter, 85, är åldermannen som sjunger, deklamerar och ur virrvarret i sin hjärna plockar fram minnen och monologer.
Nynningen, som är inne på sitt 50:e år sedan bildandet, är även aktuella med sin sjätte platta ”Allting börjar klarna”. I det här projektet medverkar Tomas Forssell, gitarr och sång, Nikke Ström, elbas, Bengt Blomgren, elgitarr, Thomas Jäderlund, saxofon och Pontus Torstensson, trummor.

Matilda Magnusson, 31, är en ung singer/songwriter som förra året gav ut ett album med tolkningar av Björn Afzelius sångskatt.
Allt som allt – ett generöst och unikt samarbete som riktar sig till en bred publik.

Söndagens konserter

Söndag 13 december 15.00

Söndag 13 december 17.30


Mycket begränsat antal biljetter

Föreställningen genomförs med max 50 personer i publiken. Lilla salen har 250 platser och evenemanget är onumrerat vilken ger god möjlighet att hålla avstånd mellan besökare.

Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer, håll avstånd till andra besökare, tvätta händerna ofta och stanna hemma om du känner dig sjuk.

Plats
  • Lilla salen

Öppna karta

Kontaktinformation