Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Ludwig Hart

den 8 maj 2020, 21:00 - 23:00

EU - European Region Development Fund

Ludwig Hart knyter an till de samtida amerikanska indiebanden. Gitarrer och syntar väver stora, filmiska stämningar påminner om Jackson Brownes och Fleetwood Macs 80-tal.

Om du inte tidigare har hört Ludwig Hart så är det dags nu. Örebrosonen debuterar i höst med sin första fullängdare i eget namn. Frågar man artisten själv säger han hanatt han gör “sätta-sig-i-bilen-och-bara-dra”-rock. Men det så mycket mer än så.Sångerskan Michaela Holmberg, Ludwigs ständiga duettpartner, är besjälad av samma sträva innerlighet som en gång Stevie Nicks.
Ludwig Hart har en unik direkthet i melodierna – och inte minst en röst – som vi tror kommer kunna ta honom till den breda publiken och ut i världen. Som om War On Drugs haft Don Henley som husgud i stället för Bob Dylan.

Under våren och sommaren har fyra singlar släppts och det har turnérats tillsammans med Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco. Ännu en singel, ”Purpose Of Love” (co-producerad av Mauro Scocco), är planerad att släppas just innan skivan kommer i höst.

 

Obs! Insläpp och bar 20.00. På scen 21.00.
Åldersgräns 18 år.

Plats
  • Loungen

Öppna karta

Kontaktinformation