Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Mattias Alkberg

den 6 maj 2021, 19:30 - 21:00

EU - European Region Development Fund

Nytt datum!
Konserten med Mattias Alkberg, som skulle ha ägt rum 1 oktober, flyttas. Nytt datum är torsdag 6 maj 2021 kl. 19.30. Evenemanget flyttas även från Stora salen till Lilla salen. Din biljett gäller för det nya datumet.

Har du ej möjlighet att gå nya datumet?
Du kan återköpa din biljett i vår biljettkassa senast 2 oktober.

Läs mer om nuläget här


En hälsning från Mattias Alkberg:

”Jamen det var ju just snyggt att turnén blev flyttad. Men den blev flyttad, inte inställd. Det är väl så en får tänka så en inte blir galen i isoleringen. Och så kan ni ju läsa Med rätt att dö några extra gånger i stället. Hoppas ni gillar den i alla fall. Under tiden gör jag en ny skiva i stället. Som släpps innan den flyttade turnén. Och turnén handlar om den i stället för Bodensia, som inte var gjord för att fungera live i alla fall. Och så slipper en i klä om de låtarna i rockskrud och slipper den freakshowen. Och alla blir glada. Win win, rent av. Så tack gud, eller vem/vad det nu är, för världsläget, äntligen går nåt min väg, det är så en får tänka.

 

För att sammanfatta: Höstturnén flyttas till våren 2021 och det blir ny musik. “Med rätt att dö” är Mattias Alkbergs senaste diktsamling och den släpps 24 augusti 2020.

 

Med nya soloskivan ”Bodensia” i repertoaren åker Mattias Alkberg ut på en Sverigeturné som kommer till oss torsdag den 1 oktober.

Det har gått tre år sedan Mattias Alkberg släppte sitt senaste album. Åren mellan då och nu har han turnerat, satt upp föreställningar och släppt album med Södra Sverige. Till hösten väntar en turné i hela Sverige.

– Vi ville göra en skiva som skulle vara omöjlig att spela live. Trehänt piano, sång som spänner över
fler oktaver än vad åtminstone dessa dödliga klarar. Men det är klart det ska turneras. Det är en del
av mig numera, säger Mattias Alkberg.

Early Bird-deal

Poster på köpet till de tjugo första som köper en biljett!

Tavla med Mattias Alkbergs turnéposter

Plats
  • Lilla salen

Öppna karta

Kontaktinformation