Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Dansserien: Trio ConcertDance

den 8 september 2020, 19:00 - 20:30

EU - European Region Development Fund

Stilfull balett med musik och dans i finstämd samklang.

Italienska världsdansösen Alessandra Ferri är en av få i världen som tilldelats titeln prima ballerina assoluta och är därmed en av de främsta dansöserna i sin generation. Tillsammans med dansaren Herman Cornejo, som har sin hemmascen på Metropolitan i New York, och pianisten Bruce Levingston speglar hon musikens och dansens nära och kära relation.

Det blir en hänförande resa via klassisk musik till dans i absolut toppklass. Levande pianomusik med verk av inga mindre än Bach,Chopin och Glass. Unikt Sverigegästspel som värmer i dans- och musikhjärtat. Lyssna på dansen och se musiken!

OBS! Denna föreställning ingår i Dansserien som innehåller 6 hänförande föreställningar med högklassig dans från hela världen. 

 

Dansbuss från Skellefteå och Piteå

Reser du från Skellefteå eller Piteå finns möjlighet till gratis buss till/från Luleå. Allt du behöver är en biljett till föreställningen!

Tider och hållplatser

16.15 Buss avgår från Skellefteå, Mullbärsvägen 1, det blir ett max 15min stopp i Piteå.

17.30 Buss avgår från Studio Acusticum i Piteå

18.15 Ankomst Kulturenshus i Luleå ca 18.15

18.30 Publikintroduktion i Loungen

19.00 Föreställning

20.15 Återresa


 

Välkommen på publikintroduktion!

Vill du veta mer om föreställningen, artisterna och allt möjligt smått och gott? Missa inte publikintrot i Loungen på plan 5 klockan 18.30.

Kvällens matiga erbjudande!

För dig som vill njuta av mer än dans har våra kockar tagit fram ett speciellt erbjudande för kvällen. Välkommen till Restaurang Craft n´Draft i Kulturens hus!

 

Arr: Kulturens hus och Dans i Nord.

Plats
  • Stora salen

Öppna karta

Kontaktinformation