Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Ebbenjarka

Boka här

EU - European Region Development Fund

Ebbenjarka Konferens & Aktivitetsanläggning är naturskönt beläget på en egen udde vid det Stora Antnästräsket. Här finner man harmoni, lugn och exklusiv avskildhet - trots närheten till såväl Luleå C som Luleå/Kallax flygplats, som båda nås på ca 10 minuter.
Ebbenjarka ståtar med sin mäktiga träkåta längst ut på udden, där restaurangen finns. Här sitter 75 personer bekvämt placerade runt den stora eldstaden, där stockvedsbrasan sprakar välkomnande!


.. och maten! Ebbenjarka är vittomtalat för sin fantastiska mat - givetvis med sin grund i de lokalt producerade, norrbottniska specialiteterna. Självklart är man också lyhörda för individuella önskemål.
Den vedeldade bastun - med en takhöjd om 4 meter, panoramautsikt över sjö och skog - har plats för 40 personer. I anslutning till bastun, på det stora trädäcket finns badtunnor där Du sitter med himlen som tak!


Norrbottensgården, ursprungligen uppförd i början av 1800-talet, har flyttats till Ebbenjarkas ägor och är nu pietetsfullt restaurerad till toppskick. Gården rymmer konferenslokal, stort trivsamt lantkök samt, i övre plan, boende.
Den intilliggande Timmermansgården bjuder såväl boende som konferenslokal samt vinterutrustning för samtliga gästgrupper!
Ebbenjarka erbjuder självklart aktiviteter och äventyr för alla - alltifrån kortare, stimulerande avbrott för konferensgäster - till äventyr om 2 timmar eller 2 dagar.

Bland mycket annat kan nämnas crosscart, curling, bilkörning på is, snöskotersafari, hundspann etc, etc.

VARMT VÄLKOMNA!!

 

Ebbenjarkas facebooksida

Plats
  • Stora Antnäs träsk
  • 97223 Luleå
  • Sverige

Öppna karta

Kontaktinformation
Bokning

Besök vår webbplats, ring oss eller använd länken nedan för att göra din bokning.

Boka här