Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Scandic Hotel Luleå - Konferens

Boka här

EU - European Region Development Fund

Scandic  har erfarenhet och kunskap att ta hand om konferenser såväl stora som små. Med mångårig erfarenhet av att organisera lyckade konferenser har man lokaler och personal som ser till att allt blir som du önskar. De hjälper naturligtvis till med att arrangera måltider, boende och trevliga aktivitet på kvällskvisten. De vet av erfarenhet vad som fungerar bäst. Deras självklara mål är ett alltigenom lyckat evenemang för sina gäster. Scandic Hotel Luleå har även paketlösningar.

I konferenspaketet ingår allt för att uppnå en lyckad konferens, men ändå medges total flexibilitet. De hjälper till med lösningar till den perfekta konferensen till er budget. Hotellet har sju möteslokaler, alla med dagsljus och utrustade med den standardutrustning som behövs för en lyckad konferens. Det finns även möjlighet att hålla utställningar, minimässor utomhus eller ställa upp en visningstrailer på hotellets parkering. Scandic Hotel Luleå är perfekt för möten mellan två till drygt hundra personer. Hotellet ligger lättillgängligt vare sig du reser med bil, tåg eller flyg.

Konferensvärdinnan ser till att konferensen blir en succé. Scandic Hotel Luleå är ett bekvämt och trivsamt mellanklasshotell, där personalen ger gästerna ett personligt och varmt bemötande.

Besök hotellets ljusa, trevliga Restaurang Norrport, med coctailbar, för att koppla av och ta en drink. Se på storbilds-TV eller bara umgås.

Hotellets rum är inredda och utrustade så att du skall få en avkopplande vistelse, kunna arbeta och få en god natts sömn. Det finns fem olika rumstyper; från enkelrum till fyrbäddsrum samt en minisvit, vilket ger dig möjlighet att välja det rum som passar dig.

Plats
  • Banvägen 3
  • 97346 Luleå
  • Sverige

Öppna karta

Kontaktinformation
Bokning

Besök vår webbplats, ring oss eller använd länken nedan för att göra din bokning.

Boka här