2021

Cykelforum 2021

  • Lilla salen på Kulturens Hus i Luleå

Hon ville se vad hon kunde klara av och cyklade jorden runt på 1000 dagar. Hör Fredrika berätta om friheten och alla fantastiska möten hon upplevde under sin tre år långa cykeltur, i en föreläsning på Cykelforum 2021 den 27 november.

Träffa också Patrik, Helena och Per som berättar om hur kommunen jobbar med utvecklingen av Luleå som cykelstad. Missa inte heller debatten då Luleås kommunpolitiker får diskutera hur deras partier vill jobba med cykelfrågorna.

Det och mycket mer kan du ta del av om du anmäler dig till Cykelforum 2021 som Luleå kommun bjuder in till lördagen den 27 november på Kulturens Hus. Cykelforum är en mötesplats för alla som är intresserade av cykling på ett eller annat sätt och en möjlighet för alla som vill bli delaktiga i hur Luleå ska utvecklas för att bli en ännu bättre cykelstad.

Cykelforum arrangeras i Lilla Salen på Kulturens hus och moderatorn Malin Winberg lotsar oss igenom dagen som innehåller mycket spännande både för den erfarne cykelentusiasten och för den som kanske funderar på att börja cykla mer och behöver lite inspiration.

Det är kostnadsfritt att delta på Cykelforum 2021 men anmälan krävs. Alla bjuds på vegetarisk lunch och eftermiddagsfika. Malin Winberg är moderator.

Arrangerar gör den kommunala verksamheten "L till Å - Hållbart resande i Luleå" i samarbete med Luleå kommuns energi- och klimatrådgivning.

Boka här

Logo Cykelforum 2021

Plats

Lilla salen på Kulturens Hus i Luleå
Skeppsbrogatan 17
97179 Luleå

Vägbeskrivning

Kontakt

Telefon: 0920-453120
E-post: ltilla@lulea.se

Besök webbplats

Hitta hit