Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Skymningskonsert

den 28 december 2019, 13:00 - 16:00

EU - European Region Development Fund
Välkommen till en speciell konsertupplevelse i museicaféet, där vi till tonerna av Anders Teglunds pianomusik följer solens nedgång – från det rosa dagsljuset vid lunch till becksvart mörker.

Konserten startar kl 13.00 och är ungefär 90 minuter lång, till stora delar improvisationer från Anders skivor "Björkris I" och "Björkris II" som handlar om livet i en hyresrätt. Det är stillsam, mototon och melankolisk pianomusik.

Man kan sitta eller ligga och lyssna på musiken. Vi lägger fram saccosäckar i rummet för den som vill ligga ner. Om du tar med dig en egen yogamatta eller liknande, så är du garanterad liggplats. Men vi har såklart även stolar för den som vill sitta.

Konserten är gratis, men kom i tid för att få de bästa platserna.Om Anders Teglund:
Anders Teglund är pianist och förläggare med rötterna i Luleå. Under året släpper han de två instrumentala pianoskivorna "Björkris I" och "Björkris II" om vardagslivet i en hyresrätt. Musiken har fått mycket gott mottagande och Anders har även under året gett sig ut på en lång turné där han spelar hemma hos folk på deras akustiska pianon. Turnén har gjort nedslag i stora delar av Sverige och även Bryssel. Detta är en av få offentliga konserter under året.
Plats
  • Storgatan 2
  • 97238 Luleå
  • Sverige

Öppna karta

Kontaktinformation