Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Att överleva en skogsbrand

den 7 juni 2020, 08:00 till den 31 augusti 2020, 23:59

EU - European Region Development Fund

Att överleva en skogsbrand – en vandringsföreställning i podcastformat om social ångest och träd. Om kampen för att vara sig själv i ett samhälle som värderar oss utifrån social och emotionell kompetens och där psykiskt lidande betraktas som ett hinder att kategorisera, kontrollera och överkomma i vår personliga framgångssaga.
Lyssna på föreställningen ensam med hörlurar på en valfri plats där du kan röra dig fritt och där det finns andra människor, till exempel ett torg, en park, ett bibliotek eller ett köpcentrum. Tänk på att hålla avstånd från andra människor när du lyssnar.

Trailer: https://youtu.be/wHOmppi3IoA

Om kampen för att vara sig själv i ett samhälle som värderar oss utifrån social och emotionell kompetens och där psykiskt lidande betraktas som ett hinder att kategorisera, kontrollera och överkomma i vår personliga framgångssaga.

Ledsagad av instruktören David utforskar du din omgivning och får höra berättelser som alla äger rum på offentliga platser, platser som vi antingen trivs i eller uthärdar. Där vi möter våra medmänniskors blick eller skyggar undan främlingars dömande övervakning. Vi rör oss från det offentliga rummet till vårt inre rum, som ingen kan se, där vi kan dölja våra tankar och drömmar, våra svagheter och vår styrka.

Föreställningen finns tillgänglig att lyssna till gratis på poddteater.se eller genom att söka efter Kollaboration:Poddteater på valfri podcast-app (Apple Podcasts, Acast, Google Podcasts m.fl.) eller SoundCloud. Bege dig sedan till en plats där människor vistas eller passerar.

Lyssna på föreställningen med hörlurar på en plats där du kan röra dig fritt och där det finns andra människor. Det kan vara ett torg, en park, ett bibliotek eller ett köpcentrum. Du behöver befinna dig på den utvalda platsen när du börjar lyssna.

Under föreställningen får du instruktioner om att betrakta, reflektera över och röra dig genom platsen. Du väljer själv i vilken utsträckning du vill genomföra instruktionerna. Det går bra att pausa föreställningen om du behöver mer tid på dig att följa instruktionerna. Ingen vet att du lyssnar på en poddföreställning. Rör dig i din egen takt, stanna upp om du behöver vila.

Plats
  • Valfri plats
  • Valfri plats Valfri plats
Kontaktinformation
Bokning

Gratis