Kalender

Barnsöndag

Tema: Rädslor

Dags för barnsöndag där barnen får extra mycket fokus i Kulturens hus. Det blir skapande aktiviteter i Konsthallen och Stadsbiblioteket samt föreställning i Lilla salen.

Skaparytan Stadsbiblioteket

12.00-15.00 Välkommen till Harry Potters värld. Med hjälp av teknik som Greenscreen kan du bli förevigad när du förvisar dina rädslor med hjälp av trollformeln Riddikulus! Om du inte har en egen trollstav så kan du göra en i bibliotekets skaparyta. Aktiviteten är kostnadsfri.

Skapande verkstad i Konsthallen

12.00 Familjevisning av aktuella utställningar i Konsthallen. Visningen tar cirka 15 minuter.

12.00-14.00 Kan konst vara rolig eller tråkig, eller kanske lite gullig eller otäck? Vi tittar på skulpturer i Konsthallen och undersöker vad de får oss att känna. Vi funderar också på vad konstnärerna kan ha känt när de gjorde sina verk. Följ sedan med till vårt Konstlabb där vi bygger och snidar våra egna träskulpturer utifrån vad vi sett och känt. Aktiviteten är kostnadsfri men begränsat antal platser, anmäl dig till konsthallen@lulea.se 

Föreställning Lilla salen: Faunan och Jag (Minna Krook Dans)

Tycker du om djur? Är du rädd för djur? Jag delar själv in djur i tre grupper; de jag tycker är äckliga, de jag inte alls fattar varför de finns och de jag är rädd för. Jag vill tycka om djur, jag vill kunna förstå vad de försöker säga med sina ljud, men jag kan inte. Det här är en föreställning som äter upp dig! Föreställningen turnerar i Norrbotten genom Dans i Nord. Läs mer här.


Boka här

Pågår

Söndag 23 apr 12:00 - 15:00


Öppettider

Barnsöndag
Barnsöndag

Plats

Kulturens hus
Skeppsbrogatan 17
972 31 Luleå

Vägbeskrivning

Hitta hit