Kalender

Lördagsjazz med Swinging Wheel Big Band

25 februari möts Storbandet Swinging Wheel Big Band och sångarna Kicki Enqvist och Peter Fjällström på Ebenesers och Lördagsjazzens scen i Luleå. De kommer att framföra musik från den klassiska storbandsrepertoaren blandat med pärlor från 70- och 80-talet, allt från Count Basie till Evert Taube.

SWBB är ett storband som gärna spelar i många stilar, genrer och med olika solister, och har som målsättning att sprida musikalisk glädje i form av svängig storbandsmusik och själva ha så trevligt som möjligt under tiden. Bandet spelar ca 5-6 konserter per år och ser varje spelning som den absolut viktigaste.

Biljetter säljs enbart vid entrén (ej förköp). Ordinarie 200 kr. Medlemmar 150 kr mot uppvisande av medlemskort. Studenter 150 kr mot uppvisande av studentlegitimation. Gratis under 18 år i målsmans sällskap. Dörrarna öppnas kl. 13.00.

Boka bord om ni vill äta – se Ebenesers hemsida längst upp i högra hörnet! En bordsbokning i restaurangen är även en platsbokning, i övrigt är platserna onumrerade. Välkomna!

Pågår

Lördag 25 feb 14:00 - 16:00
Swinging Wheel Big Band med Kicki Enqvist och Peter Fjällström
Swinging Wheel Big Band med Kicki Enqvist och Peter Fjällström

Plats

Kulturcentrum Ebeneser
Skomakargatan 23
972 31 Luleå

Vägbeskrivning

Hitta hit