Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Medlemsnytta

Tillsammans stärker vi Luleås besöksnäring

Viktigast av allt, är att näringslivet är med oss i form av ett medlemskap som bygger på intresse för att stödja arbetet med att utveckla och stärka Luleås attraktionskraft och därmed sina egna affärsmöjligheter. Alla är välkomna och behövs, stor som liten, med direkt eller indirekt koppling till besöksnäringen. Genom medlemskap får du också möjlighet att ta del av vårt nätverk och vårt arbete genom en rad olika insatser.

Ju fler som besöker Luleå och länet desto fler affärsmöjligheter för Luleås företagare. Det här är vår kommunikationsstrategi. Och den är enkel. Vi vill skapa reseanledningar som gör att så många som möjligt tänker Luleå.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi på Visit Luleå arbetar med att hjälpa våra medlemsföretag.

”Besöksnäringen och handeln är centrala delar av livet i vår kommun. För de som besöker oss, i jobbet eller som privatpersoner, är Luleås utbud av kultur, idrott handel och restauranger attraktivt, och det ger tydliga effekter på vår lokala ekonomi. Visit Luleå är den plattform vi möts på, dit kommunen styr sina resurser för att främja staden och dess näringsliv. Vi är måna om att så många företag som möjligt ansluter sig till Visit Luleå och, genom att främja sin egen utveckling, bidrar till en fortsatt positiv utveckling för alla.”

Niklas Nordström, kommunalråd och styrelseordförande i Visit Luleå

EU - European Region Development Fund