Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Äventyra inomhus!

Lek & lär för hela familjen

EU - European Region Development Fund

Lek & lär för hela familjen

Om både barn och vuxna skulle få nog av sol och värme, eller om vädergudarna bjuder på regn, finns det även gott om familjeaktiviteter inomhus i Luleå.

Hoppa, lek och rutscha av en massa överskottsenergi på 360 Trampoline Center efter en shoppingrunda på Storheden eller utmana barnen och spela bowling på O’Learys. Räcker inte det, finns stadens badhus. Snart är alla redo för mer utomhusvistelse igen.

360 Trampoline center

Ett äventyr utöver det vanliga hittar du i den 2 200 kvm stora lokalen som är placerad mitt i Storhedens handelsområde. Förutom alla attraktioner finns kalasrum och en avdelning för fika och avkoppling. Aktiviteterna i trampolinparken riktar sig till alla åldersgrupper.

www.360trampolinecenter.com

Padel 365

Här kan du spela padel och golf 365 dagar om året, dygnet runt. I hallen finns två padelbanor, en golfsimula- tor, omklädningsrum med dusch för damer och herrar samt en gemensam bastu. All bokning och betalning sker via internet.

www.padel365.se

Norrbottens museum

Norrbottens museum visar utställningar, dokumentärfilmer från Norrbotten och har programverksamhet för både vuxna och barn. I museet finns även lekmiljöer för barn samt café och butik.

www.norrbottensmuseum.se

Norrbottens järnvägsmuseum

Norrbottens Järnvägsmuseum är ett av Sveriges största järnvägsmuseer beläget i ett naturskönt område i det gamla industrisamhället Karlsvik, 6 km från Luleå centrum. Huvudinriktningen för museet är att bevara och visa föremål som har anknytning till Malmbanan, men det finns även fordon, byggnader och andra föremål hämtade från olika ställen i Norrland. Under sommaren går tidtabellslagda museitåg på Gammelstad-Karlsvikshyttans järnväg.

www.nbjvm.se/sv

Pontusbadet

Pontusbadet är ett charmigt bad i 50-talsarkitektur inriktat på olika former av tränings och tävlingssim. Badhuset används lika frekvent av simföreningar som enskilda besökare och motionärer.

www.lulea.se/pontusbadet