Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Hyr en bastuflotte!

Njut av en svalkande dryck i sommarsolen efter en härlig bastu på någon av Luleås bastuflottar.

EU - European Region Development Fund

Basta på havet!

Att lämna värmen i bastun och doppa sig i havet är en nästan obeskrivlig känsla. Kombinera det bästa av två världar, bastu och hav, och hyr en bastuflotte i Luleå.

Luleå Paintball

Luleå Paintball garanterar en toppenkväll ombord på deras bastuflotte. Här kan ni svalka er med kall dryck på soldäcket, tända grillen och blicka ut över de vackra vyerna över Luleå stad. Bastuflotten tar max 15 personer och är utrustad med omklädningsrum, ljudanläggning, soldäck, varmvattenaggregat, matplatser och kolgrill. Det är också möjligt att kombinera med aktiviteter såsom paintball, vattenskoter och wakeboard.

www.luleapaintball.se

Bastustugan Luleå

Bastustugan Luleå erbjuder ett mysigt sätt att umgås med familjen och kompisgänget. Bastuflotten har en maxgräns på 18 personer. Det finns gasolgrill där ni kan laga egen medhavd mat. Flotten är utrustad med högtalare så lyssna och njut av er favoritmusik under turen. Det finns även ett gemensamt omklädningsrum med duschmöjligheter.

Facebook: @Bastustuganlulea

 

RiverRafters

RiverRafters flytande bastuflotte är mycket mer än en bastu. Hela året ligger Bengans Bastuflotte för ankare i Stensborgsviken i Luleå skärgård, cirka 15 minuter med båt från Södra hamn i centrala Luleå. Ombord på flotten tar Bengan med besättning hand om dig och ditt sällskap. Här kan ni bada vedeldad bastu, ta ett dopp i havet eller bara njuta av miljön och äta en god måltid. I storstugan på flotten finns det plats för 20 personer.

www.riverrafter.se

Paddla, cykla och bada i Råneå

Hyr kajak och paddla ut till eventflotten i Råneå skärgård där du badar bastu och serveras en härlig måltid. Flotten är CE-märkt och godkänd för 12 personer. Om du vill kan du sedan bli hämtad av motorbåt. Nytt för i år är uthyrning av cyklar – fatbikes och xc. Paddla halvdag, cykla halvdag och avsluta på eventflotten! Canoe Adventure North erbjuder även möjlighet att hyra produkterna separat.

www.canoeadventure.nu

Hyr en roddbåt

Från Tjuvholmssundet på fastlandet kan du ro en kort sträcka över till Sandön. Här kan du följa stigarna i skogen, plocka bär och svamp. Lyssna till ljudet av vågor, vind och sjöfåglar. Bada och spana efter djurliv. Nycklar till roddbåtarna hyrs från Luleå turistcenter i Kulturens hus.