Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Hyr en stuga med havsutsikt!

Somna med havsbrisen utanför fönstret, basta sent i den ljusa sommarnatten och vakna med vågorna framför fötterna.

EU - European Region Development Fund

Hyr en stuga med havsutsikt!

Brändön

Bo i en stuga vid den barnvänliga stranden. På Brändö Konferens sover du i ljusa välutrustade stugor för fyra personer, alla med havsutsikt. Stugorna har bäddsoffa, WC, dusch, TV och kök med kyl/frys. På altanen, utanför bastun eller på någon av våra grillplatser vakar ni sedan in solens otroligt vackra upp- eller nedgång. I Brändön kan du njuta av sköna dopp i havet, slappa på stranden eller varför inte hyra cykel, kajak eller kanot. När magen kurrar ligger restaurang och kiosk ett stenkast bort. Nytt för i år är att det finns ställplatser för husbil.

www.brandokonferens.se

Jopikgården

Luleå Archipelago Adventures erbjuder skärgårdsupplevelser i form av mat, boende och aktiviteter på Hindersön. På Jopikgården kan du välja mellan att bo i hotellrum eller i vandrarhemmet. I huvudbyggnaden med restaurang finns fyra hotellrum på övervåningen. Vandrarhemmet ligger i den så kallade Dränglängan och där finns sex stycken fyrbäddsrum. På Jopikgården kan du bland annat paddla kajak, men företaget anpassar även aktiviteter i möjligaste mån utifrån vad du önskar göra.

www.jopik.se

Klubbviken Havsbad

Till Klubbviken Havsbad går turbåtar dagligen. I restaurangen med utsikt över stranden och Luleälvens mynning mot Bottenviken kan du äta och fika. Här kan du ägna dagen åt att spela beachvolleyboll eller hyra fatbikes och trampbåtar. För de små finns det lekparker och i kiosken säljs glass, dryck och godis. På Klubbviken kan du också bo. Här finns tvåbäddsstugor direkt vid vattenbrynet med tillgång till WC & dusch i servicebyggnader. Ovanför stranden finns fem fyrbäddsstugor inredda med eget kök och badrum. Alla stugor uthyres som självhushåll. Duschar/bastu är öppna för allmänheten. Bastu kan även bokas privat.

www.klubbviken.se

Kommunens stugor

I Luleå skärgård finns tolv stugor för uthyrning fördelade på fyra öar; tre på Kluntarna, två på Junkön, fem på Brändöskär och två på Småskär. Öarna har varierande karaktär – från karg natur med klapperstensfält i kontrast till urskog och sandstrand. Stugorna har 4–10 bäddar och det finns tillgång till bastuanläggningar med allrum. Under högsäsong finns stugvärdar på flera av öarna.

www.lulea.se/skargard