Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Gokart eller golf

Svinga klubbor eller sväng runt på banor i Luleå.

EU - European Region Development Fund

Luleå golfklubb

Luleå har Sveriges nordligaste 27-hålsbana och är sannolikt en av de golfbanor som har de bästa ljusförhållandena i världen. Midnattsljuset i Luleå gör att du till och med kan
ta en runda mitt i natten. All nödvändig utrustning samt golfbilar går att hyra på plats. Banan öppnar vanligtvis den sista helgen
i maj och brukar stänga i slutet av oktober. Här kan du även äta gott på Rutvik Golfrestaurang som serverar fika och hemlagad mat.

www.luleagolf.se

Golfängen minigolf

Golfängen har en 18-håls- bana där du kan utmana familj och vänner på en runda minigolf i mysig miljö. Här finns möjlighet att fika på uteplats under tak.

www.golfangen.se

Gokart

För dig som söker fartfyllda upplevelser finns möjlighet att köra gokart – solo eller i sällskap – på en 690 meter lång bana. Motorbanan ligger i naturskön miljö längs Lulviksvägen mot flygplatsen (mitt emot Nordkalotten Hotell & Konferens).

www.luleamotorsallskap.org

Steel park

Sväng runt på Sveriges nordligaste betongpark för skateboard, bmx-cykel m.m. Här kan du åka så mycket du vill, när du vill – parken är öppen för alla och den är öppen dygnet runt!

steelpark.blogg.se