Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Långfärdsskridskor - Explore Luleå

EU - European Region Development Fund

Långfärdsskridskor

Is, snö och fart! Långfärdsskridskotur på isen runt centrala Luleå. Upplev den magiska känslan när du glider fram över isen i hög fart. Halvvägs genom turen tar vi en paus för att äta något och kanske lite pimpelfiske beroende på vald tur.

Långfärdsskridskotur under tre timmar på isen runt centrala Luleå. Halvvägs genom turen tar vi en paus för att fika. Turen inkluderar guide, nödvändig utrustning och introduktion med instruktioner. Kontakta oss för andra önskemål!

Tid: 3 timmars dagstur med fika.
En del vintrar kan vi åka på isen i skärgården redan från november. Det är den bästa upplevelsen man kan ha med långfärdsskridskor. Att färdas ute på stora ytor på isen i Luleå skärgård ger dig en känsla av frihet och öppet landskap.

Guiden har bra koll på isens kvalitet och tar er bara ut på ställen som är helt säkra att åka på.
Långfärdsskridskor i Luleå skärgård är absolut något att rekommendera! Kontakta oss för att höra om det är möjligt eller kolla på våra dagliga avgångar.

Våra luncher har varit väldigt uppskattade. Då tar vi med oss vår stekpanna, ”Muurikka” och lagar maten över öppen eld. Vi gör upp elden tillsammans och ni får hjälpa till med både eldning och matlagning om ni vill.

Plats
  • Luleå
  • Sverige

Öppna karta

Kontaktinformation