Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Södra Strand

EU - European Region Development Fund

På Södra Strand kan du spendera hela sommaren på stranden, i centrala Luleå. Här finns sandstrand, palmer, solstolar och sandslott. Spela beachvolley, pingis, basket eller boule. Läs en bok eller två, spela ett spel med dina vänner eller bara njut av solen.

Fritidsbanken finns på plats för utlåning av bland annat inlines, kickbikes, skateboards, rockringar, hopprep, kubb, fotbollar, basketbollar, volleybollar, pingisracket och självklart även hjälm och skydd. Du kan även lämna in sportartiklar som du inte längre har någon användning av för att bidra till Sportotekets sortiment. 

I Södra Strands Café kan du köpa någonting svalkande. Glass, läsk, fika eller kaffe, det finns något för alla smaker. I år kan vi även erbjuda matigare alternativ i form av sallader och wraps, perfekt när du är lite småhungrig. Vi har självklart alternativ för dig med allergier eller specialkost. 

Betalning sker endast via bankkort eller Swish. Cafét har ej möjlighet att ta emot kontanter. 

Södra Strand är en plats för liv och rörelse och passar perfekt för att anordna aktiviteter för allmänheten. Är du intresserad av att anordna en aktivitet? Det kan vara allt från gruppträning till tävlingar och barnaktiviteter. Hör av dig till sodrastrand@meramedia.se med dina idéer kanske vi arrangera någonting roligt tillsammans. 

Södra Strand har öppet varje dag, kl. 9-16.30 under sommaren.

Välkommen ner till Luleås bästa sommarhäng!

 

Plats
  • Södra Hamnplan
  • 97231 Luleå
  • Sverige

Öppna karta

Kontaktinformation