Boende

Scandic Hotell

Scandic Luleå erbjuder bra boende och hög service. Deras medarbetare jobbar för att du ska kunna tanka ny energi och få ut det du förväntar dig av ditt boende. Hotellet ger service på ett enkelt, avslappnat och trevligt sätt för ett bekvämt och prisvärt boende.

Scandic har erfarenhet och kunskap att ta hand om konferenser såväl stora som små. Med mångårig erfarenhet av att organisera lyckade konferenser har man lokaler och personal som ser till att allt blir som du önskar. De hjälper naturligtvis till med att arrangera måltider, boende och trevliga aktivitet på kvällskvisten. De vet av erfarenhet vad som fungerar bäst. Deras självklara mål är ett alltigenom lyckat evenemang för sina gäster. Hotellet har sju möteslokaler, alla med dagsljus och utrustade med den standardutrustning som behövs för en lyckad konferens. Det finns även möjlighet att hålla utställningar, minimässor utomhus eller ställa upp en visningstrailer på hotellets parkering. Scandic Hotel Luleå är perfekt för möten mellan två till drygt hundra personer. Hotellet ligger lättillgängligt vare sig du reser med bil, tåg eller flyg.

Hotellets rum är inredda och utrustade så att du skall få en avkopplande vistelse, kunna arbeta och få en god natts sömn. Det finns fem olika rumstyper; från enkelrum till fyrbäddsrum samt en minisvit, vilket ger dig möjlighet att välja det rum som passar dig. På Scandic hotell bor alla barn upp till 12 år gratis.

Närmaste busshållplats:

Midgårdsvägen/Mjölkudden centrum/Spantgatan

Scandic Luleå Notviken 01
Scandic Luleå Room Superior KS Bed 01
Scandic Luleå Pool Gym 01
Scandic Luleå Lobby 01

Kontaktinformation

Telefon: +46 920-27 64 00
E-post: lulea@scandichotels.com

Besök webbplats

Besöksadress

Banvägen 3
97346 Luleå

Vägbeskrivning

Hitta hit