Luleå Sommarvy Dag Foto Lule Bild

Vi är experter på Luleå

Luleås Destination Marketing Organization (DMO) och Convention Bureau (CVB)

Luleå Business Region är Luleås lokala Destination Marketing Organization (DMO) och Convention Bureau (CVB). Vi verkar inom områdena möten och privatresor. I vårt uppdrag hanterar vi  även pressförfrågningar om destinationen.

Luleå Business Region har i uppdrag att marknadsföra destinationen Luleå regionalt, nationellt och internationellt. Representerar du en organisation som riktar sig till och paketerar resor för privatresande eller möten? Då har du kommit rätt.

Via vår CVB-funktion erbjuder vi planering, stöd och vägledning till dig som mötesarrangör. Du får hjälp att hitta de bästa alternativen för just ditt möte, säkerställa ledig kapacitet på destinationen och preliminärboka boende och möteslokaler. 

Vi arbetar nära besöksnäringsföretagen i Luleå och tillsammans driver vi utvecklingen av destinationen med målet att få fler att upptäcka och välja Luleå. Vi ansvarar för destinationens webb – visitlulea.se – där du hittar Luleås utbud.

 

Tillsammans tittar vi på vad just du är i behov av och vi tar gärna emot dig för ett studiebesök så att du får se staden och dess utbud. Våra tjänster är kostnadsfria. Läs mer om oss >>

MÖTEN | CONVENTION BUREAU (CVB)
Mattias Mannberg, affärsutvecklare
mattias.mannberg@luleabusiness.se 
+46 (0) 70-338 40 92

PRIVATRESOR | PRESSFÖRFRÅGNINGAR
Karin Åberg, affärsutvecklare
karin.aberg@luleabusiness.se
+46 (0) 70-288 26 90

Om du är en besökare och har frågor om din Luleå-resa – kontakta Luleå turistcenter.