Evenemang

Tommy Körberg - Grand Finale

Tommy Körberg tar sitt segertåg, Grand Finale, på sommarturné

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker. Biljetter finns nu ute till försäljning hos arrangören All Things Live.

“Världsklass”, “Storslagen”, “Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt”, “Pondus och hjärta” – hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och showen har förlängts gång på gång. Många trogna fans har länge efterfrågat en turné och nu blir det äntligen av – från Malmö i söder till Älvsbyn i norr.

I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.

Arr: Stella Event och All Things Live
Längd: 1 h 50 min, ingen paus

Denna konsert är flyttad från 9 augusti 2023. Redan köpt biljett gäller det nya datumet. Mer info har skickats till den mailadress som uppgavs vid biljettköpet.


Boka här

Pågår

Fredag 9 aug 19:30 - 21:30
Tommy Körberg
Tommy Körberg

Plats

Kulturens hus
Skeppsbrogatan 17
972 31 Luleå

Vägbeskrivning

Hitta hit