Se & göra

Laponia Rederi

Låt Laponia Rederi ta dig ut i Bottenvikens skärgård, världens enda brackvattenskärgård! På våra kryssningar kan du njuta av en fantastisk utsikt ackompanjerad av god mat, bra service och levande musik. Dessutom sköter vi turbåtstrafiken i Luleå skärgård. Gör en rundresa och njut av lättare mat eller fika ombord M/S Laponia, eller res till någon av öarna och stanna över natten.

Vi är även specialister på att ordna din fest med lång erfarenhet av personal-, kick-off- och födelsedagsfester. Varför inte ett dop- eller en bröllopsfest med färd till något av de pittoreska skärgårdskapellen? Vi gör er fest till ett minne utöver det vanliga. Besättningen tar hand om serveringen från välkomstdrinken till nattvickningen. 

Kryssning och räkfrossa

Vi är kända för våra minnesvärda kvälls- och lunchkryssningar, och vi erbjuder turer inom hela Bottenvikens skärgård. Vill du ha något utöver det vanliga kan du testa vår showkryssning med livemusik och underhållning. Eller varför inte vår berömda Räkfrossa ombord M/S Laponia som varit en stor succé år efter år. Ni avnjuter våra goda räkor med tillbehör och upplever en tre timmars kryssning med underhållning i vår vackra skärgård. Under kryssningen serveras vårt nybakade Laponiabröd med vispat smör, olika sorters ostar, dippsåser, sallad och såklart våra fina räkor.

Northern lights over Laponia and Luleå's north harbour
Lapnia cruising in Luleå archipelago
Summer sunset and Laponia in Luleå archipelago
Laponia docked at Norra Hamn in Luleå
Northern lights over Laponia

Kontaktinformation

Telefon: +46 920-120 84
E-post: info@laponia.se

Besök webbplats

Besöksadress

Storgatan 9
97238 Luleå

Liknande destinationer