Hoppa till navigering Hoppa till innehållet

Boende

Med en lång tradition av välkomnande värdskap är det naturligt att staden erbjuder ett brett utbud av boendealternativ, här hittar du hotell, stugor och vandrarhem. Oavsett vad du väljer lovar vi att du sover gott.

EU - European Region Development Fund

Naturnära eller mitt i city

I Luleå är det lika enkelt att slappna av som att hålla igång. Det mesta finns lättillgängligt. Med citykärnan på en halvö omgiven av vatten har du gångavstånd från hotellen till shopping, restauranger, barer, kultur- och idrottsevenemang. Och möjligheten att krypa ner under täcket en stund till.

Vill du bo med utsikt över Luleås varierade natur? Trettio minuter från centrala stan finns övernattningsmöjligheter som även erbjuder olika utomhusaktiviteter. Till exempel Brändö konferens & fritidsby – en perfekt plats för dig som vill ha det bästa av både natur och upplevelser med ett skärgårdsnära läge.

Föredrar du camping? First Camp i Luleå är en förstklassig camping med pool, restaurang, lekplatser, minigolf, badstrand och butik vid Luleälvens mynning. Här har du fin utsikt mot staden och nära till Storhedens populära handelsområde.

Vågar du övernatta i skogen? The Nest är en flyttbar camp där du sover hängandes i en tälthängmatta mellan två träd. Kanske blir det den godaste nattsömn du någonsin haft? Världskända Tree Hotel med sitt unika utbud av lyxiga hotellrum byggda bland trädtopparna i skogarna utanför Harads, drygt en timmes bilfärd från Luleå är väl värt ett besök. Där kan du bland annat bo i The Mirror Cube eller The UFO.

Var du än vill bo finns en plats för dig i Luleå!

Hitta ett ställe att bo på

  • {{ CurrentFilter.Page }} av {{ CurrentFilter.TotalPages }}
Vi hittade inga resultat på din sökning.
  • {{ CurrentFilter.Page }} av {{ CurrentFilter.TotalPages }}