Shopping

Mind Jonna

Mind Jonna är en unik holistisk frisersalong i Luleå som tillhandahåller tjänster för hela människans välmående. Förutom tjänster som barberare, utför jag damklippning, herrklippning och barnklippning men även Reiki, Infinite light healing och coaching.

Du kan även få esoterisk (andlig) vägledning i samband med behandling hos Mind Jonna. Hos mig är du som kund i fullt fokus och du är den enda kunden som finns i salongen tillsammans med mig. Som kund kan du känna dig trygg och väl omhändertagen med utmärkt service. Jag har som strävan att du efter ett besök hos mig fått en trevlig stund med kundbemötande och kvalitet i behandlingen som är utöver det vanliga.

Med dina önskemål och min erfarenhet som frisör kan vi tillsammans hitta ditt uttrycksätt, stil och form, en perfekt look för ditt hår. 

Är du redo för att testa något nytt? Har du en tuff attityd, elegant, cool, eller klassiskt uttryck? Du bestämmer vad du vill utstråla. En ny hårfärg? Frisyr? Styling inför det viktiga mötet? Uppsättning inför en speciell dag? Jag hjälper dig. Boka en tid idag.

Mind Jonna
Mind Jonna

Kontaktinformation

Telefon: +46 70-6415512

Besök webbplats

Besöksadress

Munkebergsgatan 7
973 41 Luleå
Sverige

Vägbeskrivning

Hitta hit