Boende

Jopikgården

Välkommen till Jopikgården, en pärla i Luleå skärgård.

Oss hittar du på Hindersön, en stor ö i Luleå skärgård. På vintern tar du dig hit via isvägen eller skoterleden som startar vid hamnen som heter Hindersöstallarna. När isen är nog tjock plogas det upp en isväg till Hindersön som du kan köra på med bilen. Isvägen är ca 8 km lång och väl på ön är det ca 4 km till Joplikården. Skoterleden öppnar vanligtvis några veckor tidigare än bilvägen. Förutom bil och skoter går det naturligtvis att ta sig hit av egen kraft! Det är jättefint att cykla, åka skidor eller varför inte gå? Vi brukar själva köra över med våra Siberian Huskies som drar våra fatbikes, det är en riktigt häftig upplevelse!   

Hos oss kan du välj mellan att bo i hotellrum med dusch och toalett eller i vandrarhemmet med delad dusch och toalett. Under vintern så har vi öppet för fika och lättare måltider under helgerna och på sommaren har vi öppet restaurangen under perioden när turbåtarna går. Du som boende gäst kan alltid äta hos oss om du förbeställer måltider när du bokar.

Vi erbjuder bland annat aktiviteter med guide eller för uthyrning såsom kajak, fatbikes, snöskor, och stand up paddleboards. Mer information om våra erbjudanden, öppettider och hur du tar dig till oss hittar du på vår hemsida!

Jopik1
Cozy bedroom at Jopikgården

Besöksadress

Jopikholmen 29
974 99 Hindersön
Sverige

Vägbeskrivning

Hitta hit