Boende

Jopikgården

Välkommen till Jopikgården, en pärla i Luleå skärgård.

Oss hittar du på Hindersön, en av de största öarna i Luleå skärgård. På vintern tar du dig hit via isvägen eller skoterleden som startar på fastlandet vid Hindersöstallarna. När isen är tillräckligt tjock plogas det upp en isväg till Hindersön. Isvägen är cirka 8 km lång och väl på ön är det cirka 4 km bilväg till Jopikgården. Skoterleden öppnar vanligtvis några veckor tidigare än isvägen. Förutom bil och skoter går det naturligtvis att ta sig hit av egen kraft! Det är jättefint att cykla, åka skidor eller varför inte gå? Vi brukar själva köra över med våra Siberian Huskies som drar våra fatbikes, det är en riktigt häftig upplevelse!   

Hos oss kan du välj mellan att bo i hotellrum med dusch och toalett eller i vandrarhemmet med delad dusch och toalett. Under vintern har vi öppet för fika och lättare måltider under helgerna och på sommaren är restaurangen öppen under perioden som turbåten går. Du som boende gäst kan alltid äta hos oss om du förbeställer måltider vid bokningstillfället.

Vi erbjuder bland annat guidade aktiviteter och uthyrning såsom kajak, fatbikes, snöskor och stand up paddle boards. Mer information om våra erbjudanden, öppettider och hur du tar dig till oss hittar du på vår hemsida!

Jopik Baksida Sommar Foto Jopikgården
Cozy bedroom at Jopikgården
4 Skärgårdsaktiviteter Fatbike Jopikgården Foto Peter Rydström 2
4 Skärgårdsaktiviteter Jopikgården Paddling Norrisund Foto Jopikgården
Jopikgården Hundspann 2021 Susanne 2
Jopik1
7 Skärgårdsvinter Hindersön Jopikgården Foto Alf Arne Harjo

Besöksadress

Jopikholmen 29
974 99 Hindersön

Vägbeskrivning

Hitta hit